divendres, 31 de desembre del 2010

Així val la pena estrenar un any nou

És genial poder acomiadar un any que, per a mi, ha estat una mica extrany en tots els sentits, d'aquesta manera. Felicitat, alegría, somriures. Així que no explicaré, ni faré balanç del que ha estat l'any 2010 per a mi ni coses d'aquestes, tot i que és el que en un principi tenia pensat. Però avui, fent neteja a l'ordinador, m'he topat amb aquestes fotos, i m'han semblat tant genials, que no podia acomiadar l'any sense que les veiéssiu.


Tot i que a vegades està bé fer recopilatori, i recordar el que han donat de sí aquets 365 dies, hi ha vegades en que no ens hem de complicar tant la vida. A vegades és millor oblidar per un moment tota la merda del passat. El passat va ser genial, si. El passat. Però és que ara l'únic que realment ens ha d'importar és el present. Viure dia a dia. Cada moment com si fós l'últim. Ara per ara, senyores i senyors, aquest és el meu present. I no el deixaré escapar mai.

Gràcies per tots aquets moments viscuts, per les anades d'olla, per les inacabables xerrades per telèfon, pels videos i videoclips que hem fet i ens queden per fer, per fer el boig i per tant i tant pel que et podría donar les gràcies. Ets genial.

Molt bon feliç any nou a tots!
Eh, tú! Sonríe y siéntelo!

1 comentari: