dimarts, 24 de gener del 2012

Viladecans

Començar. Empezar.Abans que res, vida. Ante todo, vida.Gotetes d'aigua que engresquen l'ànima.La alegría de la huerta.Perquè no una miqueta d'aigua fresqueta a la vida?Imatge icònica. Imagen icónia. Iconic image.
Dia a dia, pas a pas.Un dia al parc. Un dia en el parque. A day in the park.Una salida de emergencia. An emergency exit.Reflexes de vida. Reflejos de vida. Reflections of life.M'agrada el meu poble. Me gusta mi pueblo. I like my town.Ha arribat i es vol quedar. Ha llegado y se quiere quedar.
Domingo astromántico.Mi primera combustión.I em torna aquella olor de pólvora cremat.La qüotidianitat arribarà aviat a la seva fi. La cotidianidad llegará temprano a su fin.Temps de canvis. Tiempo de cambios. Time of changes.Gener assolellat. Enero soleado.
Viladecans, un álbum en Flickr.
Projecte fotogràfic iniciat durant el meu primer curs a Belles Arts, que comença a agafar forma. Viladecans és un projecte sobre el meu poble, i pretèn ser reflexe diari del paisatge urbà, però també de la gent que hi viu. Viladecans és un recull i selecció d'imatges amb la temàtica principal d'ilustrar, d'una manera diferent, d'una visió més personal sobre aquesta meva ciutat que tant estimo i de la qual m'hi sento tan arrelat i orgullós.

1 comentari:

  1. Quin noi més apassionat, perfavor!
    és una de les coses que m'enamoren :D

    ResponElimina